2020-02-05 76 瀏覽
本人真係好鍾意麻麻地呢間餐廳,噚日去完,今日中午又約朋友去食午餐,而今日就來銅鑼灣呢間分店,呢間的裝潢更是別有一番風味,因為呢度有個落地玻璃景,可以望到出面的景色架。來親呢度點都要點個比薩,因為呢度整的比薩真係好正,皮脆餡多,今日就選了個「又係黑松露比薩...好悶啊」,個名真係好特別,一聽就知黑松露比薩,黑松露的味道十分濃郁,真係好喜歡。第二個就係避風塘style肥牛蛋包飯,這個口味實在太正了,我好喜歡這個蛋包飯的蛋夠滑夠水,撈埋肥牛加避風塘味夠香夠滑,絕對唔會干真真,口感味道剛剛好,正到爆啊。最後來多客甜品,就係心太軟,而且係新鮮出爐的心太軟,超正,裡面的流心係超香濃的朱古力,而且配豆腐味的雪糕,太正宗太美味了,連朋友都話,$48的心太軟,真係無咩邊度可以食到,好抵,而味道仲要咁正宗,絕對係良心餐廳的。
2020-01-30