2023-03-07 309 瀏覽
📍新蒲崗窩子 Wozi @wozi.cafe 新蒲崗仁愛街36號地下星期三至一 12:00 - 22:00星期二 全日休息· 焦糖香蕉配雲呢拿雪糕全份窩夫 $99︶︶꒦꒷‧˚₊៸៸﹕︶꒷꒦︶꒷꒦︶︶꒦꒷‧˚₊ ៸៸#ewm新蒲崗 #ewm甜品#ewmcafe︶︶꒦꒷‧˚₊៸៸﹕︶꒷꒦︶꒷꒦︶︶꒦꒷‧˚₊ ៸៸新蒲崗以窩夫出名嘅黃店Cafe 💛餐廳內裡唔算太多位置,但好彩平日晏晝去無咩人,坐得好闊落~嘢食就中規中矩啦都係食佢個Vintage 嘅環境︶︶꒦꒷‧˚₊៸៸﹕︶꒷꒦︶꒷꒦︶︶꒦꒷‧˚₊ ៸៸▪️ 焦糖香蕉配雲呢拿雪糕全份窩夫 $99窩夫有四舊,可以同朋友Share黎食。窩夫比較淡味,食落偏乾身,要配吉士,cream,焦糖醬同雲呢拿雪糕黎食先夾;略嫌雲呢拿雪糕太過死甜嘅味,食多兩啖就覺得好甜膩香蕉食落仲係暖笠笠的,但如果香蕉面頭上嘅焦糖可以用匙羹啪落去係脆嘅就好啦😗#新蒲崗美食 #新蒲崗黃店 #黃色經濟圈 #黃店Cafe #黃店地圖 #黃店推介 #hkdaily #hkfoodie #美食 #hkfoodie #hkfood #hkig #foodiehk #foodinstagra
📍新蒲崗

#ewmcafe

新蒲崗以窩夫出名嘅黃店Cafe 💛
都係食佢個Vintage 嘅環境

▪️ 焦糖香蕉配雲呢拿雪糕全份窩夫 $99

#新蒲崗美食 #新蒲崗黃店 #黃色經濟圈 #黃店Cafe #黃店地圖 #黃店推介 #hkdaily #hkfoodie #美食 #hkfoodie #hkfood #hkig #foodiehk #foodinstagram #foodlover #foodphotography #foodpics#foodblogger #foodrecord #fooddiary #飲食日記 #hkcafe#hkcafehopping #窩夫
2022-07-18
下午茶