餐廳: Story Steak & Pasta
資訊:

2020-01-12 989 瀏覽
一心諗住試西餐嘅黃店,晚市嚟食,女店員態度奇差,黑面係基本,諗住算啦,可能忙或者心情唔好(但當時餐廳未滿座)。我哋叫左千層麵、豬扒,其實食物味道係ok, 不過不失嘅家庭式味道,但個南瓜湯出事,淡之餘有陣酸味,開頭以為係啲cream溝埋變酸...食完一個鐘左右,女店員突然掉低張單:「夠鐘。」入嚟嘅時候明明無講有限時?同埋可唔可以有禮貌小小?最重要嘅係,我第二日 腸 胃 炎!真正貼錢買難受。上嚟openrice 睇先發現好多人提及服務態度問題,應該改善。否則,唔係黃店就做得差都要盲撐。
一心諗住試西餐嘅黃店,
晚市嚟食,
我哋叫左千層麵、豬扒,
其實食物味道係ok, 不過不失嘅家庭式味道,
最重要嘅係,我第二日 腸 胃 炎!
真正貼錢買難受。

否則,唔係黃店就做得差都要盲撐。