2017-05-26 167 瀏覽
平日我哋都會覺得黃大仙冇乜好嘢食,不過經過今日我就終於改觀啦。等我同大家介紹下今日食咗乜啦。呢度嘅午餐都算係經濟,飯餐就可以有一個小菜再加來湯同白飯,麵餐就係一款拉麵再加小籠包之類嘅點心,咁你都可以加錢再配其他小食嘅麵餐個小籠包嚟嘅時候,已經覺得係好新鮮,因為仲出緊煙,個皮唔會太厚,而且有好多肉汁,套餐來講質素算係好好架啦。例湯入面有豆腐同埋金華火腿,我覺得有少少偏鹹,但又真係好好味嘅。我哋仲加左一個油炆荀小食,因為都幾多蠔油所以係偏甜嘅同平時有少少唔同,唔算特別吸引。飯餐揀咗咕嚕雞球,都幾抵食因為雞球份量唔少,其他配菜例如菠蘿都幾多下,好適合送飯,而且啲雞球小小似韓式炸雞,回味無窮啊。