招聘中
月薪 (面議)
$17,000-$19,000
月薪 (面議)

Potluck Eatery

位於柯士甸道嘅呢一間Cafe裝修間約,充滿空間感,一入去已經好期待啲嘢食!首先叫咗個他他,非常清新好適合做頭盤!底部有一嚿嚿嘅牛油果肉,充滿口感唔係得牛油果醬,中間嘅蕃茄碎增加咬感但唔搶味,增添新爽感覺,而頂層嘅蟹肉香甜,份量都好足,加埋脆包粒為呢一餐開咗個好頭!再嚟係期待已久嘅鵝肝多士,厚切鵝肝超大塊!上枱已經望到充滿光澤,入口juicy充滿油香,多士香脆,再加蜜桃幫手消除油膩,本餐最佳,真心大推薦!最後就係肉眼牛扒,眼見份量十足,兩個女仔都可以share 一份。火喉剛好完全唔會煎到好老好乾,加埋肉汁真係好香阿!至於飲品嘅柚子紅顏茶味比較出而蘋果柚子飲落重柚子味多啲,兩款都唔甜,適合去除餐點油膩感,係清新之選!呢間價錢小貴但嘢食樣樣出色,絕對值得再訪!

牛油果醬蟹肉他他伴脆包粒

香煎法式鵝肝多士

炭燒美國安格斯肉眼

至於飲品嘅柚子紅顏茶味比較出

柚香紅顏

蘋果柚子

呢間價錢小貴但嘢食樣樣出色,絕對值得再訪!
牛油果醬蟹肉他他伴脆包粒
香煎法式鵝肝多士