2020-10-05
𝚖𝚊𝚍 𝚝𝚑𝚛𝚎𝚎 叄瘋-𝐥𝐨𝐜𝐚𝐭𝐢𝐨𝐧 𝐭𝐚𝐠🔺 #hkxfood_apleichau —————————————————比較少有嘅台式cafe,位於鴨脷洲,可以一路食蛋餅一路飲 coffee,又有另一番風味!𝐦𝐨𝐫𝐧𝐢𝐧𝐠 𝐛𝐚𝐠𝐞𝐥 早晨貝果 $𝟖𝟖 (𝟑.𝟔/𝟓)千島醬略嫌太多,比較heavy,醬汁太多,貝果吸晒醬汁,變得好濕,如果少番啲汁會比較好😋 𝐜𝐨𝐫𝐧𝐞𝐝 𝐛𝐞𝐞𝐟 𝐚𝐧𝐝 𝐜𝐡𝐞𝐞𝐬𝐞 𝐞𝐠𝐠 𝐨𝐦𝐞𝐥𝐞𝐭𝐭𝐞 鹹牛肉芝士蛋餅 $𝟒𝟓 (𝟑.𝟖/𝟓)蛋餅唔太厚,薄薄地口感好好,呢個加番啲分😛𝐟𝐮 𝐰𝐚𝐧 𝐜𝐫𝐚𝐟𝐭 𝐜𝐡𝐨𝐜𝐨𝐥𝐚𝐭𝐞 福灣巧克力 $𝟒𝟓 (𝟑.𝟔/𝟓)好多人都話好正嘅朱古力,但係我個人嚟到就覺得有啲普通,反而覺得有啲流添😭😭
—————————————————
蛋餅唔太厚,薄薄地口感好好,呢個加番啲分😛