2021-12-27 75 瀏覽
觀塘約咗對靚太傾,想搵的食下傾下計,諗諗下都係火鍋任食,邊食邊傾 。食極都咁開心又唔使擔心價錢,計咗數都係三幾百蚊一個落樓 ,幾時都食得咁開心, 同埋早入可以 坐到坐幾個鐘頭,晏啲入坐就平少少,呢個服務又好,環境又唔錯,值得坐低傾傾偈,一行四人無異議。重慶雞鍋~先嚟重慶雞鍋, 水滾茶靚興烚烚,淨係食 呢個雞鍋,都食到好開懷,因為火太猛,味道又香口,趕住趕住,口水都流曬 ,冇得彈。頭盤刺身~鮑魚/三文魚/帶子/八爪魚/蝦/吞拿魚0新鮮鮑魚 ,爽口三文魚, 帶子入口即溶,八爪魚一樣係咁爽滑, 甜蝦大大隻,加埋吞拿魚坐鎮,呢個 刺身拼盤 合曬口味呀!椒蘿蔔排骨鍋~食完雞煱,叫咗燒蘿蔔排骨鍋湯底,就係冇乜特別,就係鍾意佢啲蘿蔔同埋排骨。龍蝦海鮮拼盤~火鍋就叫過海鮮龍蝦拼盤,龍蝦一人半隻 ,扇貝帶子一人一隻 ,青口龍躉白鱔片,新鮮可口,食少啲都唔得㗎!澳洲龍蝦/扇貝/蟶子/青口/龍躉/白鱔片特級安格斯肥牛~ 講到肥牛真係唔使點介紹,大家都食得多,重會識食過我,呢度一樣係咁理想,咁鮮甜。巨型水餃皇~一定要試重要叫多碟,太好味。再加碼任點~鮮蝦滑/貢丸/黑豚肉/芝士腸/鮮淮山/雜菜盤飲品~啤酒/荔枝
重慶雞鍋~
頭盤刺身~
鮑魚/三文魚/帶子/八爪魚/蝦/吞拿魚0
新鮮鮑魚 ,爽口三文魚,
椒蘿蔔排骨鍋~
龍蝦海鮮拼盤~
火鍋就叫過海鮮龍蝦拼盤,
澳洲龍蝦/扇貝/蟶子/青口/龍躉/白鱔片
特級安格斯肥牛~
巨型水餃皇~
一定要試重要叫多碟,太好味。
再加碼任點~
鮮蝦滑/貢丸/黑豚肉/芝士腸/鮮淮山/雜菜盤
飲品~啤酒/荔枝茶/烏龍茶/竹蔗茅根等等。
飲品先係爽心,兩罐就夠。