2022-06-21 41 瀏覽
一年四季打邊爐都係all time favorite💕今次嚟到呢一間唔止食普通打邊爐仲係主打海鮮而且仲有其他串燒刺身之類 任君選擇😳入到去就已經見到個水缸入面大大隻龍蝦好生猛 成個店舖雖然位置唔算多但係每個位都好闊落 坐得好舒服😌餐牌入面嘅選擇超級多 除咗普通打邊爐仲有海鮮 如果想食得刁鑽啲既海鮮 建議預早預約🤩下次嚟一定會試吓!湯底:姬松茸冬瓜湯完全冇令我失望!雖然冇寫明可以當湯咁飲 但我飲個頭啖湯超級清甜😚感覺食多多都唔會濟手切安格斯牛😻牛肉真係要超級讚 每一塊嘅厚度都一樣 肥瘦均勻 淥到七成熟就拎上嚟食 完全啱啱好 入口即溶 一啲根都冇🥹真心高質 極推!!黑豚肉片☺️唔係講笑呢度嘅肉類超高質 豚肉喺出邊食好少唔鞋 但呢度真係超滑 五花腩嘅分布但少啲肥 好快就熟脆鯇魚片以脆肉鯇來講略嫌唔夠脆 不過入口肉質鮮嫩 而且每一片都大大塊 肉質新鮮又唔會散晒👍🏾四色丸尚😽集齊墨魚滑、蝦滑、牛肉滑、豬肉滑 每樣都可以試少少 老闆話全部都係手打 食落口都似係 唔會鬆散亦都唔會太紮實 啱啱好 簡直係誠意之作 其中蝦滑仲加入黑松露 成件事入口好香🫶🏾最後要讚嘅係職員態度非常好 同你傾偈完全冇問題 上菜

湯底:
姬松茸冬瓜湯

手切安格斯牛😻

黑豚肉片☺️

脆鯇魚片

四色丸尚😽

最後要讚嘅係職員態度非常好 同你傾偈完全冇問題 上菜速度仲十分快😻