2020-05-20 75 瀏覽
距離上次一別又黎到ne間餐廳食din啦~ 雖然上次就想下次要試雞尾酒,但第二日要番工所以都係乖乖地飲杯好有情調的野飲叫做星霸氣流斬改,EX,絕迫係我睇星琴鬥士星矢太多,話說ne杯野飲要like 一流丫,配埋是日食豪d:打個和啦原隻龍蝦 <- 肉質肥美巧juicy,巧嫩配埋讚讚芝士(隱性芝士控),特別個鉗大隻到呢~~ 。怕唔飽就點多個原條鰻魚飯:認真大大塊鰻魚比你,個汁又唔膩甜甜地岩我小學雞味蕾,它仲有蛋tem丫:一塊包飯變蛋包飯、2塊變玉子燒好彩沒叫小食個玉子燒姐~ 不過小妹想試wasabi墨魚,鑒於本人唔多識食辣但又成日食wasabi青豆個款銷雲mode所以沒阻止到。墨魚炸得岩岩好配埋流質的wasabi 汁,哇賽~~個款齒甲留wasabi想像到啦,後勁唔多強然後就唔小心係咁食落去,ne間店雖小但貴在心誠丫。
,ne間店雖小但貴在心誠丫。