2020-03-18 21 瀏覽
食咗第二次都係覺得相當之正,一坐低,店員已經好貼心咁樣俾咗信封我哋裝口罩,雖然只係一個好細嘅動作,但都令食客感到好窩心。同上次一樣即刻叫咗個漁人樂脆先,因為真係勁鍾意個黑松露醬,加上佢個魚肉脆條真係好好食,點埋嗰張簡直係Perfect !所以呢個真係必點,而且價錢都唔算貴。跟住呢就叫咗個定食,有一個湯煲仔,可以飲到新鮮嘅花膠魚湯,好濃郁又唔會有腥味,平時唔食魚嘅朋友都大讚!香烤牛西冷都好軟林,好多汁,點埋個烤肉汁就更加吊到個味~上次食咗花膠魚湯,今次呢就想試吓麻辣湯,但對比之下,我個人就鍾意食花膠魚湯多啲,因為比較清淡,同埋配返魚烏冬就比較夾同提到個鮮味,反而麻辣湯就比較濃味,唔係咁適合我個人。避風塘雞翼,主要係炸雞翼嘅感覺,味道都OK嘅嘢飲就叫咗玫瑰泡沫奶茶,跟餐比較平,而且奶茶都幾滑。朋友叫嘅凍烏冬。間鋪真係幾時都咁多人食,可見食物質素係掂嘅!

避風塘雞翼,主要係炸雞翼嘅感覺,味道都OK嘅

嘢飲就叫咗玫瑰泡沫奶茶,跟餐比較平,而且奶茶都幾滑。

朋友叫嘅凍烏冬。

間鋪真係幾時都咁多人食,可見食物質素係掂嘅!