2023-07-13 50 瀏覽
*有蟹go又有蟹肉的蟹蟹蟹義大利扁麵 $145呢個超級正,鐘意食蟹嘅人千奇唔好錯過!一上菜就已經聞到好香嘅蟹膏味,而實際上真係每條麵都裹滿咗濃濃嘅蟹膏,食落超級幸福!而且除左蟹膏之外,入面仲有啲蟹籽,口感即刻豐富咗好多!不過上面個兩個蟹鉗真係only裝飾黎㗎啫,因為食落冇咩味*唔好抱咁大期望蒲燒鰻魚蛋包飯 $128 (原條鰻魚+$28)雖然佢叫唔好抱咁大期望,但我覺得可以抱多啲期望,因為真係好好食!我覺得係值得+28轉原條鰻魚,因為真係好大條好厚肉!啲飯唔係普通白飯,應該係拌咗麻油同鰻魚汁,不過我覺得麻油味有少少太搶*點解個個都叫軟殼蟹比薩架(仲要有菠蘿)$145個比薩真係超級薄同脆,而且餅皮有一層淺淺嘅薯蓉,比較特別!不過我覺得軟殼蟹份量有啲少,可能個別有一兩塊會只得一隻腳
*有蟹go又有蟹肉的蟹蟹蟹義大利扁麵 $145
有蟹go又有蟹肉的蟹蟹蟹義大利扁麵