餐廳: 慢理牆城
優惠: 於此國泰夥伴餐廳用餐賺里 !
條款及細則:
須受其他國泰條款及細則約束。
2020-07-25 296 瀏覽
呢間係好有特色嘅餐廳, 店內佈置到好似森林, 仲有動物公仔俾客人打卡, 一個人去食可以揾隻熊貓公仔陪自己 (笑)🤣 望住綠油油嘅環境慢慢嘆都幾寫意😌 食物方面, 整得又靚又好味, 果日同朋友仔瘋狂影相影到差啲食唔切 (因為果晚好夜先幫襯😂)❀☕可以喝的Tiramisu呢杯飲品係朋友仔叫嘅, 小妹淨係試左一啖都覺得味道好似食緊Tiramisu, 香得嚟唔會有苦澀味, texture都好滑, 不過就少左Tiramisu嘅酒味🤔 由於小妹唔鍾意有酒味嘅Tiramisu, 亦唔係Tiramisu fans, 所以個人覺得呢杯飲品唔錯🙈❀🍹Come芒,占士身為芒果控嘅小妹當然要試下佢嘅芒果特飲😋其實呢杯飲品飲得又玩得, 先飲一啖之後再倒芒果汁落去杯奶, 就會做到有層次嘅芒果奶昔😍 味道方面, 朋友仔厭佢太甜, 但小妹鍾意食甜嘢就好喜歡🤤 唔鍾意飲甜嘢嘅朋友可以選擇其他特飲, 餐廳自創飲品仲有另外2款, 常見特飲就有十幾款👍❀🍝明太子蟹肉扁意粉意粉面頭嘅蟹籽同蟹肉堆到成座山仔咁多🤤 意粉彈牙, 而意粉醬有濃郁嘅明太子香, 非常足料!! 蟹肉撈埋意粉食啖啖都食到蟹肉㗎❤️❀🍋 Lemon in Sar

☕可以喝的Tiramisu

🍹Come芒,占士

🍝明太子蟹肉扁意粉

🍋 Lemon in Sarajevo
甜品就揀左檸檬雪芭, 我同朋友仔都好天真地以為成個都食得, 點知用匙羹敲極都敲唔爛, 後尾先知原來佢係用真檸檬挖空個芯再放雪芭入去, 所以食嘅時候要開蓋 (檸檬掟位置原來開到🤣) 講返食後感先🤭 外形同樣非常吸睛, 味道酸甜醒胃, 所以食飽左都仲食得落, 質感好軟綿綿, 好似食緊雪糕咁, highly recommend!!💯

雖然呢間餐廳嘅食物可能偏貴左少少, 但食物整得高質, 睇得出廚師好有心機去整每一道菜, 連飲品都咁有創意, 個人認為呢個價錢抵俾嘅👌 另外值得一讚係侍應服務好好, 又有禮貌, 餐牌仲寫左 "Wall is Respect" 提大家要互相尊重, 真係好難得👍
可以喝的提拉米蘇
Lemon in Sarajevo