2019-07-08 238 瀏覽
上網見到好多人都推介哩間食牛扒,所以就決定搵個晏晝去食啦星期六嘅下晝,餐廳入面嘅人唔係太多,坐底咗係餐廳嘅一角。坐底咗之後,店長問我哋有無嚟食過,我哋就答咗無,佢就逐一介紹佢地每款Signature Grill 最後我哋決定要一個 香草平鐵牛扒 同 客席主廚平鐵牛扒,仲有2杯 dirty lemonade.餐廳嘅特色係有薯條無限refill~ 落完餐後,店員即刻俾咗勁多薯條係我哋各自嘅碟,薯條係幼身嘅,然後薯條仲有陣陣黑松露嘅香味。餐枱上面,每個人都有一個飲品杯墊,俾店員知道仲要唔要Refill第一個上嘅係香草平鐵牛扒,佢個牛味比較重,食落都好juicy, 佢配菜係半個蒜,個蒜都焗熟咗,可以食㗎第二個上嘅係客席主廚平鐵牛扒,相比第一個嘅味道,會覺得佢嘅牛味無咁濃郁,同佢嘅油脂比較多所以食落有啲油Dirty lemonade 係用鹹檸檬做個source 加cider 食咗一餐好滿足嘅午餐,梗係嗌埋Today’s desert Today’s desert 就係Passionfruit 嘅Tart,食落唔會太甜或者太酸,個味道啱啱好
上網見到好多人都推介哩間食牛扒,所以就決定搵個晏晝去食啦

餐廳嘅特色係有薯條無限refill~

食咗一餐好滿足嘅午餐,梗係嗌埋Today’s desert
Dirty  Lemonade
香草平鐵牛扒
客席主廚平鐵牛扒
Today’s  desert  -  Passionfruit  tart
2019-06-07
生日