雖然店內環境唔算大,座位有限,但係仍不乏精緻嘅裝修,處處都有細節位,例如牆邊嘅書架、木制傢俱等,都令人有置身英倫書院嘅感覺🇬🇧📚 雖然裝修偏向英倫風,但係佢哋嘅菜式都幾多樣化,brunch plates嘅名都係由唔同嘅城市命名嘅。-London 🇬🇧Beef cheek 肉質真係非常軟稔,牛肉大大塊幾足料,醬汁亦都好惹味,配埋太陽蛋🍳(菜單寫炒蛋😂)同義大利香草麵包🍞一齊食幾夾。雖然個人覺得呢款菜式唔係太倫敦feel,但係味道真係唔錯👍🏻 呢款亦都係我今日叫嘅三款brunch 之中份量最少嘅-Yokohama 🇯🇵牛丼飯配半熟蛋(雖然菜單係寫班尼迪蛋😂),米飯特別用煎過嘅飯堡,所以帶點焦香,配埋牛肉同日式燒醬一齊食特別香。牛肉切成薄片好易入口,仲有醃蘿蔔同焦糖洋蔥令整體味道更豐富,推薦大家試試😋-Calcutta 🇮🇳印度瑪莎拉窩夫🧇配酥炸牛油雞🍗真係超大份,見好多枱都有叫呢款😂 窩夫有咖哩味道,食落都幾特別,但係建議大家都係快啲食,因為窩夫放喺底層好易稔。炸雞份量都幾多,雞胸同雞腿都有,但肉質唔算稔。上面仲有涼拌紫椰菜絲,但食落幾苦唔係好入到口🤔 呢款brunch個人覺得比較失色,但
London 🇬🇧
Yokohama 🇯🇵
Calcutta 🇮🇳
印度瑪莎拉窩夫🧇配酥炸牛油雞🍗真係超大份,見好多枱都有叫呢款😂 窩夫有咖哩味道,食落都幾特別,但係建議大家都係快啲食,因為窩夫放喺底層好易稔。炸雞份量都幾多,雞胸同雞腿都有,但肉質唔算稔。上面仲有涼拌紫椰菜絲,但食落幾苦唔係好入到口🤔 呢款brunch個人覺得比較失色,但鹹食窩夫都幾特別嘅😂