2022-09-24 108 瀏覽
💕協奏坊甜品控趁住放假又去食吓好嘢🍰最近發現協奏坊嘅semi buffet lunch 幾抵食💁🏾‍♀️包括一款主菜,餐湯🥣麵包、沙律🥗雪糕🍨蛋糕🍰無限量供應🍭仲有大小朋友都愛嘅朱古力噴泉🍫Set lunch平日價錢$168,假日$188,假日嚟有牛扒餐車,以銅鑼灣嚟講價錢都算合理.🔸自助沙律吧有餐湯、餐包、芝士、火腿、沙律菜等今日餐湯係蘑菇湯,熱辣辣,湯入面有粒粒蘑菇茸🤗另外火腿都唔錯,配上沙律菜感覺清新唔會膩.🔸紅酒燴牛臉肉賣相吸引,牛臉肉煮得軟腍,伴碟有薯蓉同露筍,薯蓉軟綿綿有牛油香,口感唔錯.🔸黑松露軟殻蟹意粉醬汁有香濃忌廉味,同黑松露配合得幾好,新鮮炸起嘅軟殻蟹香脆惹味.🔸甜品區包括朱古力噴泉、雪糕、新鮮水果🍉紫薯蛋糕、檸檬mousse等最驚喜係朋友發明咗個朱古力噴泉嘅隱藏食法 -- 將成個雪糕球放落朱古力噴泉🤫超邪惡但個朱古力脆皮真係好正🤣🔸自助飲品區有檸檬水、檸檬茶,咖啡機☕️
💕協奏坊

🔸自助沙律吧
有餐湯、餐包、芝士、火腿、沙律菜等

🔸紅酒燴牛臉肉

🔸黑松露軟殻蟹意粉

🔸甜品

🔸自助飲品區
有檸檬水、檸檬茶,咖啡機☕️