高CP值既法國餐😍😍😍.首先講番先想食真係要快手喇!因為佢地今個月既29號就會光榮結業🥺咁好食又咁抵食既野就咁就冇喇😭😭😭.其實都第三次黎呢間法國餐廳食野一直都最愛呢度既干邑龍蝦湯🦞又夠龍蝦肉又夠濃味🤤係波波同老人家既致愛😍仲有個法式鵝肝焦糖燉蛋又係必食😋香濃滑!但上面個堆莓醬就可免則免喇🙈個人對甜加咸既組合有保留🤣🤣🤣.帶子松露芝士軟飯味道剛好唔會太咸,最令人驚喜既係個帶子輕煎兩面中間係半熟唔會起晒絲咁鞋😋個油封鴨脾整得比乳鴿更嫩滑🤤又唔鞋又香鴨油味❤️我懷疑我以前一直都係食緊鴨胸🙊今次叫既係set dinner , 上面既龍蝦湯同燉蛋都係要加錢但散叫都要100起所以叫餐係比較抵既😝
高CP值既法國餐😍😍😍