Le Viet

2020-05-18 77 瀏覽
意想不到極高質越南菜黎到尖沙咀食嘢,可以試吓黎The One呢一間Le Viet! 勁推薦!裝修好舒適,枱同枱之間唔會太逼,夠哂私人空間,同朋友食飯啱哂!Menu選擇好多,基本上泰越菜式都齊。我地好耐冇食咖哩,叫咗咖喱牛腩加法國面包。咖喱黎到香噴噴,座個火爐仲kepp住熱辣辣,勁正!味道方式亦都好出色!咖喱夠香夠惹味!牛腩同牛筋煮到好腍,好入味,連咖喱入面嘅薯仔超甜!法國面包超大舊,而且仲係又熱又脆,但又唔會硬到食唔到,用黎送咖喱就啱啱好!炒通菜呢味咁簡單嘅餸都炒得咁好味就顯出廚師夠實力!牛油雞翼係呢到嘅招牌菜!枱枱都叫咁濟。個人就覺得還好,因為我唔係好鍾意牛油味,覺得有啲油膩、有啲濟,但如果係食PHO嘅話,呢碟絕對夠好味!小食拼盤特價,$98,每款都唔錯,蒸粉包係超好味!下次一定會單點!勁飽滿!味道亦都唔話得!埋單都只係371,抵食!
意想不到極高質越南菜

Menu選擇好多,基本上泰越菜式都齊。

炒通菜呢味咁簡單嘅餸都炒得咁好味就顯出廚師夠實力!

埋單都只係371,抵食!