2021-07-03 2431 瀏覽
今日收工後跟同事去左公司附近既工廈餐廳食晚餐,餐廳環境很大,環境清幽,坐得十分舒服😌!睇完menu就叫左個2人套餐: $548 ;2人套餐包括有:南瓜湯:南瓜🎃湯味道鮮美甘甜,口感絲滑,再配埋麵包及麵包棒一齊食更match! 凱撒沙律: 沙律蔬菜🥬十分爽甜,配埋芝士粉及脆口麵包糠一齊食更😋!煙三文魚薄餅:即叫即焗,pizza上鋪滿煙三文魚、火箭菜及醬汁,味道混合得好好,有脆脆的薄餅邊,而中間軟熟,煙三文魚質感柔潤,煙熏味突出。西京燒銀鱈魚:這是日本人常食到既家常菜,銀鱈魚肉質細緻、油脂豐厚、多汁,底下舖左幼滑creamy既薯蓉及蔬菜,不會感到油膩感!朱古力泡芙:香滑的朱古力雪糕內餡帶給細滑柔軟的口感,清爽奶香在口中完全散開,食出幸福滿足的滋味。檸檬意大利雪糕球$44:可以用半價轉其他甜品,賣相吸睛,酸酸的檸檬汁配上幼滑意大利雪糕球,酸酸甜甜很醒胃!$1 白酒煮蜆:只要係社文平台加餐廳帳號,就可以享加$1 白酒煮蜆,有牛油蒜香和酒香味,蜆肉很鮮甜肥美。+++++++++++++++如果大家喜歡💕我寫既食評,麻煩比個❤️鼓勵一下我,我會寫更多更好既食評比大家!😊
$548 ;2人套餐包括有:

+++++++++++++++