2015-11-04 337 瀏覽
我好鍾意食窩夫黎到銅鑼灣既waffills 果然冇令我失望!呢到窩夫一向有質素😈今日午餐時間黎到 乜都未食過落肚見到menu上有咸窩夫😎 岩哂我同朋友兩個人叫左兩款咸窩夫,一款甜窩夫窩夫烤餅沙律沙律係雞肉沙律入面有香烤雞肉,忌廉芝士,生菜,蕃茄,橄欖,青瓜,蘑菇,洋蔥配埋自家製蘋果麵豉醬 好清新好好味雞肉經過香烤 但一點都唔油膩上碟已經聞到好香 食落好入味忌廉芝士份量一點都不吝嗇 由頭食到尾都有😋其他食材亦非常新鮮 份量足夠配上一塊窩夫烤餅薄薄的 點上蘋果麵豉醬一齊食又幾夾另一款點了手撕烤豬肩肉暖心窩夫手撕烤豬肩肉配上秘製燒烤醬,忌廉芝士及新鮮蘋果粒整個窩夫都塞滿食材 真材實料!而且最欣賞新鮮即焗 熱辣辣份量可以兩人share食咸點完到甜品甜品一定要食!我叫左B5 Chocolate Bresillienne Brus配Glacio雪糕 甜窩夫真係好好食!窩夫外脆内軟 超鬆化一切真係卜卜聲揀左Glacio雪糕 真係高質素我揀既係朱古力味同本月限定既雜莓味😛朱古力味濃到不行了 好好味粉紅色既雜莓味 好靚唔太酸 幾好幾好單係雪糕配窩夫 已經好正重要一讚窩夫小店既服務超好!店員超健談食都食得
我好鍾意食窩夫
黎到銅鑼灣既waffills 果然冇令我失望!
呢到窩夫一向有質素😈
今日午餐時間黎到 乜都未食過落肚
見到menu上有咸窩夫😎 岩哂
我同朋友兩個人叫左兩款咸窩夫,一款甜窩夫
沙律係雞肉沙律
雞肉經過香烤 但一點都唔油膩
上碟已經聞到好香 食落好入味
忌廉芝士份量一點都不吝嗇 由頭食到尾都有😋
其他食材亦非常新鮮 份量足夠
配上一塊窩夫烤餅
薄薄的 點上蘋果麵豉醬一齊食又幾夾
另一款點了手撕烤豬肩肉暖心窩夫
手撕烤豬肩肉配上秘製燒烤醬,忌廉芝士及新鮮蘋果粒
整個窩夫都塞滿食材 真材實料!
而且最欣賞新鮮即焗 熱辣辣
朱古力味濃到不行了 好好味
粉紅色既雜莓味 好靚
唔太酸 幾好幾好
單係雪糕配窩夫 已經好正
重要一讚窩夫小店既服務超好!
店員超健談
食都食得開心d