2018-01-29 49 瀏覽
今日帶咗阿爸阿媽同埋細佬過嚟食火鍋,間餐廳新開咗冇耐嘅~入面裝修都幾靚~行中高檔路線~同埋有四人嘅卡位,半開放屏障式設計~感覺都有少少私人空間~醬汁配料可以自由發揮嘅調配~鍾意食辣就可以加多啲辣椒~更增添風味~我哋就叫咗一個冬瓜魚翅花膠雞湯底~未食睇賣相都好吸引~真係超級正呀~特別叫咗一碟薑汁手打豬肉丸~真係非常之推介畀大家~口感非常彈牙~另外原來呢間鋪頭有自制超級巨型響鈴~都係賣點之一~係即炸出嚟㗎 仲係暖暖哋㗎~ 口感鬆脆~大家都可以叫黎試一試嘅~整體黎講質素都係意料之外~特別係個湯底越煲越有味~最後擺啲蔬菜落去~完全吸收曬d精華~真係好好食呀員工服務都好好~好心細為客人介紹餐廳主打特色menu
員工服務都好好~好心細為客人介紹餐廳主打特色menu
2018-01-29