滾爺火鍋 (上海街)

Bubbly Feast Hot Pot (Shanghai Street)
2022-11-11 1485 瀏覽
呢日經過旺角,見到新開咗呢間主打特色足料養生靚湯底同埋新鮮食材嘅火鍋店😍位置好就腳,夠曬方便!🐥藥膳花雕醉雞鍋 呢個湯底有補氣益血嘅作用,真係好啱我😍首先店員會係你面前,將半隻新鮮雞放入藥膳花雕湯底,煮滾之後,熄火焗5分鐘,就可以食啦🤤飲啖湯先,酒味好香濃帶有些少嘅藥材味,好正,感覺真係好滋補🥰雞肉食落好滑,好入味,就咁食或者點下醬料食都好好味😋呢個湯底真係好正,飲到停唔到口🤤掂呀❗️🐮美國安格斯頂級肥牛肥瘦適中,色澤睇落都幾靚😍肉質軟淋,而且肉味幾香濃,油脂感好足,又幾好wor🐠即炸魚皮新鮮即炸,好鬆脆😋可以點啲喼汁食或者浸一浸湯底食都好正,好邪惡呀🍡手打四寶丸分別有鮮蝦、墨魚、鯪魚及牛丸,全部都係自家製手打嘅,食落好新鮮又彈牙,入面仲好Juicy,一次過可以試曬四款,good😋🍥竹笙估唔到一碟有咁多😍睇落好靚,吸曬啲湯汁,爽口又好味😋唔係好多地方有得食㗎😉🐄牛柏葉好大份呀!食落好爽口,唔會靭,好抵食🥬油麥菜新鮮嫩綠,份量好足夠🍻青島啤酒配火鍋係必需的😛大大枝,抵飲【限時優惠】於晚市時段,讚好、留言及follow 餐廳社交平台,即送細樽青島1支 or 汽水1罐💕食材新鮮,全部都好大份,
一齊滾啦

竹笙

🍥竹笙
牛柏葉

🐄牛柏葉
好大份呀!食落好爽口,唔會靭,好抵食

🥬油麥菜
新鮮嫩綠,份量好足夠

🍻青島
啤酒配火鍋係必需的😛大大枝,抵飲

【限時優惠】

💕食材新鮮,全部都好大份,好足料,整體好高質,值得一試❤️餐廳除咗有一般座位,仲有獨立房間,非常適合一大班朋友聚會🍻
一齊滾啦
藥膳花雕醉雞鍋