2019-06-10 575 瀏覽
朋友請食飯,一早訂好枱同我去尖沙咀食好野✌🏻今次嚟到一間樓上居酒屋😍😍餐廳老闆非常健談,如果你揀唔到食咩好,佢仲會推介唔同嘅野食俾你揀,啱晒我哩啲有選擇困難症嘅人😂🍀牛油果蕃茄沙律牛油果份量好多,沙律菜都好新鮮爽口!👍🏻🍢串燒類🍀燒青椒仔:苦苦地甘甘地,食落幾特別🍀黑豚肉串:餐廳推介,肥瘦適中,咬落啖啖肉汁🤤🤤🍀雞翼串:香口好味😋🍀雞軟骨串:食串燒必叫!脆脆地唔會乾😍🍀刺身盛(三款)三文魚、吞拿魚、油甘魚款款都好新鮮,而且切到好厚身😍😍🍀黑松露甜蝦卷黑松露味唔會太濃,非常香口,甜蝦好爽口,加埋入面青瓜好清新!👍🏻🍀炸豆腐脆口嘅外皮加上嫩滑豆腐,加埋紫菜提一提味,口感好豐富,食完想再點多一份嚟食🤤🤤🤤🍀牛肉火鍋(壽喜燒) 牛肉上菜時係全生,等我地自己搞勻用湯底嘅熱力煮到半熟,食落完全唔會韌口😋湯底甜甜地幾好味,之後食埋啲配菜,可以減低食咗咁多肉嘅罪惡感☺️☺️☺️

🍀牛油果蕃茄沙律
牛油果份量好多,沙律菜都好新鮮爽口!👍🏻

🍢串燒類

🍀燒青椒仔:苦苦地甘甘地,食落幾特別

🍀黑豚肉串:餐廳推介,肥瘦適中,咬落啖啖肉汁🤤🤤

🍀雞翼串:香口好味😋

🍀雞軟骨串:食串燒必叫!脆脆地唔會乾😍

🍀刺身盛(三款)
三文魚、吞拿魚、油甘魚款款都好新鮮,而且切到好厚身😍😍

🍀黑松露甜蝦卷

🍀炸豆腐

🍀牛肉火鍋(壽喜燒)
2019-06-06