2021-10-12
尖沙咀厚福街多嘢食就係人都知,尤其是係5樓嘅德美壽司真係次次開𨋢門都見到一堆人等緊😂所以小編今次就嚟試吓佢哋嘅壽司同剌身係咪真係咁吸引🤤帆立貝刺身 依度嘅帆立貝刺身真係好出色😋 帆立貝肉身肥厚而且色澤通透,一上枱已經好吸引😛入口係一啲腥味都冇,嫩滑又鮮甜,點埋豉油冇得輸😤三文魚子軍艦 三文魚子係我第二嘅最愛🤤魚子size既大又飽滿,一啖啪落口,魚子粒粒爆開超級鮮甜!鹹鮮味加上壽司嘅白醋飯真係好滿足❤️三文魚壽司 三文魚厚肉之餘,食落都幾鮮甜!當時晚市埋晒三文魚腩,如果唔係一定會試埋🥺甜蝦壽司 甜蝦比我想像中厚肉😚 味道甘甜,鍾意甜蝦嘅朋友都可以試吓食完成餐之後仲有個飯後甜品,當晚係淋上芒果醬嘅奶凍,質地彈牙都幾有驚喜🌞整體上無論係壽司還是刺身都新鮮高質!對得住個價錢😗 依加外賣自取仲有九折優惠😯 未試過嘅朋友不妨襯優惠期間試下~
帆立貝刺身
三文魚子軍艦
三文魚壽司
甜蝦壽司
甜蝦比我想像中厚肉😚 味道甘甜,鍾意甜蝦嘅朋友都可以試吓