2020-06-19 215 瀏覽
呢間餐廳距離地鐵站可能要行一段距離,所以到晚市時段都唔會好爆佢地係日式fusion西式嘅餐廳,而主打係卷物,但我地都試意粉,所以冇叫到我地一共叫左一個小食、一個沙律同埋兩個意粉,點知兩個意粉都係超大兜食到我地個肚就來爆,所以如果係得兩個人的話,建議叫一個意粉好喇雞翼上碟仲係熬辣辣,而且個皮燒到有少少脆,都幾香口入面釀左明太子,但個人覺得個明太子味唔算好出明太子雞翼 (3件)呢個沙律係我個人覺得必叫,因為佢果兩隻蝦燒到超香,但蝦肉岩岩好唔會老!而且個汁好醒胃,又夠大碟,夠晒健康虎蝦沙律配柑橘汁呢個意粉係素嘅,淨係睇圖都見到份量好多而且d配菜都好新鮮,露荀好嫩,成個意粉配埋蒜片好香不過個人覺得有少少油,如果改善到就好~欖油蒜片蕃茄露荀扁意粉呢個意粉都幾好味,蝦同青口都新鮮而且意粉都夠汁,唔會太乾或太濕海鮮大蝦蕃茄意粉下次黎會想試下佢出名果個卷物同埋吞拿魚他他

雞翼上碟仲係熬辣辣,而且個皮燒到有少少脆,都幾香口

入面釀左明太子,但個人覺得個明太子味唔算好出
明太子雞翼 (3件)

而且個汁好醒胃,又夠大碟,夠晒健康

虎蝦沙律配柑橘汁

呢個意粉係素嘅,淨係睇圖都見到份量好多

而且d配菜都好新鮮,露荀好嫩,成個意粉配埋蒜片好香

不過個人覺得有少少油,如果改善到就好~
欖油蒜片蕃茄露荀扁意粉

呢個意粉都幾好味,蝦同青口都新鮮

而且意粉都夠汁,唔會太乾或太濕

下次黎會想試下佢出名果個卷物同埋吞拿魚他他
題外話/補充資料: 店員好主動,而且好有效率! 每碟菜式個份量都幾多,所以叫人頭就比較穩陣~
2020-02-11