2018-05-16 2984 瀏覽
好耐無食Buffet了🍽但最近遇上了一間高質又扺食的餐廳👍🏽😊佢就係Mr.Steak喇~~~😍🤩先講熟食 值得推介的有日本佐賀產和牛🇯🇵🇯🇵和牛壽喜燒 法式煎鴨肝🤤🤤味道方面 炙燒和牛壽司係即場用火槍燒的🔥🐮燒得剛剛好 入口即溶 配搭在壽司飯上可減低油膩感🙂☺️而和牛壽喜燒啲牛肉都幾大塊喔😍😍淥得剛剛好 肉質好滑好有和牛的味道🙃☺️至於法式煎鴨肝真係一流 好大塊又肥美又肉厚 正到呢👍🏽🤤雖然係鴨肝 但味道方面真係同鵝肝的味道無什麼大分別 真係抵食 小妹食左好多呀🐷😆冷盤方面有龍蝦 長腳蟹 麵包蟹 青口 生蠔等 龍蝦真係好大隻好新鮮 啖啖肉得嚟又勁多膏呀🤤😝小妹最少都食左兩隻呀🤣😂而長腳蟹嘅肉質都係啖啖肉 鮮甜得嚟又帶點淡淡的海水味喔👍🏽👍🏽麵包蟹又係好大隻 又係勁多膏呀 好開心呀😍☺️至於生蠔是自助餐必食的 我平時係唔食的 但我見到即場開蠔 非常大隻同肥美 我一定要試 結果真係無令我失望 口感好滑好有質感 仲食到不太濃烈的海水味 真係好高質喔😚😙各位生蠔控一定要嚟食呀🤤🤤刺身壽司方面🍣🍙 每次只可拎四款 有三文魚 帶子 赤貝 甜蝦 油甘魚 刺身新鮮肥美 食到停唔到口呀😜😋壽司方面都選是多選擇
日本佐賀產和牛
法式煎鴨肝
龍蝦
長腳蟹
麵包蟹
生蠔
刺身
壽司
壽司方面都選是多選擇 有熟食的有刺身的 迎🈴️哂唔同口味的朋友仔 真係好吸引的呢🤩🤓正正子!!!!
心太軟
甜品方面都無令小妹失望 反而係好有驚喜喔😍🤩😋🤤寫張紙仔留言 甜品師傅就會畫出好靚的圖案😍🎨🍫仲有心太軟食喔 小妹平時都係唔食心太軟的 但今次我都有試左 真係要趁熱食 真係有流心 同埋個皮都係軟熟得嚟又有點脆脆地喔 真係得喎👍🏽😎
甜點
牛奶布甸🥛🍮非常出名 好有牛奶味又好滑 我麻麻地牛奶味都Encore左至於鮮果撻 真係整得好好食 個撻皮同吉士醬無得輸 不過奇異果🥝就有點硬😅😅檸檬撻酸得嚟又幾開胃 Like👍🏽🍋桂花糕整得好好 質感適中 好彈牙 另外 抹茶紅豆蛋糕味道不太甜 蛋糕鬆軟味道又夾👍🏽😋
HaagenDazs
雪糕係HaagenDazs 有多款不同口味🍨🍵🍫🍓😋😋真係食返幾球都抵返喔
小妹認為哩度嘅buffet係超級多款 高質抵食 價錢都唔算好貴 真係物超所值 而且Refill的速度都好快 真係要俾個likelike👍🏽👍🏽絕對會有下次呢😉😉
2018-05-15
用餐優惠