2018-10-31 398 瀏覽
見到門面同佢既頭條就比佢吸引咗,好一間元朗日式高質放題新場,仲可食足五個鐘,拼得起👍只係揀佢個頭盤已好開心,樣樣矜貴,點揀都覺得好值。仲係每人一set, 真係勁滿足。呢個係其中既珍寶黃金蠔,食完面層既芝士蠔之後仲有海水味,真係好味到不得了!嘩,個大吞拿魚腩係堅㗎,肯定冇渣,味到再鮮d就更好! 松葉蟹腳都好鮮甜,唔洗自己拆殼,非常貼心 藍青口味道獨特,鮮味加煮法,食到唔停口?😋😋仲有咩,開心煎嘢食嘞,一黎就係好正既安格斯肉眼扒同黑毛豬,兩款都薄薄的、嫩嫩的、煮完好有肉汁,味道都好好!🤗🤗另外值得推介既串物係鰻魚,鰻魚汁嘢味得黎唔會蓋過鰻魚既鮮,我哋都encore咗,如果唔係咁多美味選擇,相信會繼續encore😉仲有仲有,燒羊扒正,三文魚魚鮫唔好錯過,好好味,好肥美! 而西京燒銀雪魚都非常好味,全部魚都煎得個皮脆脆,肉質嫩嫩😋😋寿司同手卷呢d大路嘢都係優質,睇吓D相,一個字-“鮮”。手卷既紫菜係脆㗎😉食到飽如想有d麵氣,不防叫個拉麵,因為有大小之分,叫個細的唔會浪費食物,而且湯底好香濃,麵質都好好!👍甜品必食👉🏻😍😍😍貓山王炸彈日式紅豆蓉燒年糕😋😋😋快D把握個開業優惠呀!

嘩,個大吞拿魚腩係堅㗎,肯定冇渣,味到再鮮d就更好!

松葉蟹腳都好鮮甜,唔洗自己拆殼,非常貼心

藍青口味道獨特,鮮味加煮法,食到唔停口?😋😋

甜品必食👉🏻😍😍😍貓山王炸彈日式紅豆蓉燒年糕😋😋😋

快D把握個開業優惠呀!
  • 貓山王炸彈日式紅豆蓉燒年糕
  • 頭盤