餐廳: Poke Go (漆咸道南)
資訊:

本身都鐘意食呢類型嘅夏威夷海鮮丼,不過平時都係食開比較出名多分店個間。今次晏晝難得去開呢頭又見到呢間好似幾受歡迎,就決定試下佢!好好彩平日晏晝一條友去都唔洗點等就入得一坐低見到個menu其實都好多選擇,不過第一次食都係試下佢signature 嘅bowl好啲,咁我就揀左808 bowl呢個丼有呑拿魚,三文魚子,菇,木魚,黃豆等配料,配搭芥末乳酪汁,原本揀依個丼我都驚會好漏,不過佢可能用左乳酪汁,會比沙律醬輕營,而且芥末味好岩我心水只見個丼啲配料堆到山咁高,真係好足料,而且啲配料都好好食,全部都係原型食物咁濟,食到飽肚得黎,健康又滿足到胃口飲品方面我就叫左cold-pressed蘋果汁,但我覺得就偏甜,麻麻地但overall我覺得呢間餐廳都幾適合推介比想食得健康又好食嘅朋友,雖然價錢都唔平,但間唔中食都開心而且餐廳環境都幾有風格,好似係尖沙咀呢個咁繁華嘅區中一個幾chill嘅area,下次我會再黎試佢其他款

好好彩平日晏晝一條友去都唔洗點等就入得