2025-06-18
大角咀高質和牛日式燒肉 質素好似去咗日本咁 最近有做九折優惠 仲有送現金券 商場亦都有做免費泊車優惠 去簡單記錄一下今次試吓佢哋二人套餐$788首先會先上茶壺海鮮湯 同埋刺身五點刺身上菜嗰時幾浮誇 會先點火 好似變魔術咁套餐有齊多款肉類同埋海鮮三款鹿兒島和牛 ⭐️和牛蘆筍薄燒⭐️和牛西冷⭐️和牛小排和牛油脂分布勁靚 夾住蘆筍一齊食 完全唔會覺得膩⭐️日本刺身級別帶子 ⭐️廣島蠔 ⭐️無骨新鮮鰻魚⭐️日本雞排 ⭐️伊比利亞豬梅肉 ⭐️豚五花 ⭐️牛脷.亦都有前菜沙律主食可以揀⭐️白飯⭐️湯/冷稻庭烏冬⭐️溫泉蛋飯⭐️中華冷素麵甜品有⭐️綠茶雪糕 ⭐️芝麻雪糕.整體食物質素 環境 定係服務都唔錯😍如果店員得閒仲要過嚟幫你燒肉 傾下點燒會好食啲仲有免費泊車優惠 鍾意燒肉嘅朋友記者試吓.#hkfunfoodrecord窮遊香港#hkfunfoodrecord_大角咀.#一方燒肉 (大角咀) @ippou_yakiniku 地址:大角咀利得街11號利奥坊地下G507號舖..#hkfoodie #foodiehk #hkfoodblogger #hkblogger #hkfoodies #hongkongfood #食評 #大角
今次試吓佢哋二人套餐$788
#hkfunfoodrecord窮遊香港
#hkfunfoodrecord_大角咀
#一方燒肉 (大角咀) @ippou_yakiniku
地址:大角咀利得街11號利奥坊地下G507號舖
#hkfoodie #foodiehk #hkfoodblogger #hkblogger #hkfoodies #hongkongfood #食評 #大角咀美食 #大角咀必食 #奧運美食 #奧運必食 #旺角美食 #旺角必食 #深水埗美食 #深水埗必食 #大角咀 #旺角 #奧運 #燒肉 #日式餐廳 #日本餐廳