呢間野裝修勁吸晴,有好大隻牛放係門口,一直都好想試下😋😋我們兩個人選擇了set B,包括了多款牛肉薄切,一坐低用木船呈上,包括了牛肋肉牛肋條,牛里脊肉,豬肉片雞肉片,鮮蝦,帆立貝,賣相好精緻。下單用QR code在手機中落單,野食由輸送帶傳送到枱,全程快又衛生~野飲方面有好多款簡,當中有西班牙特飲,菠羅青瓜美人水都好飲,清新特別!!仲有沙律吧同勁多款放題少見既雪條~~因為見太多野食簡,沙律吧我地無試到!我地主打都係食牛~牛有分好多唔同部位,多款式簡,牛厚度切得剛好,入口即溶又有牛味,服務都唔錯,會幫我地換網,又會提我地點燒~😚熱食都多野簡,有蛋花湯,海帶湯,紫菜飯,辛辣面全部都好吸引!!環境都坐得好舒服,食完個身完全無味,值得一讚!!!!👍👍👍

呢間野裝修勁吸晴,有好大隻牛放係門口,一直都好想試下😋😋

環境都坐得好舒服,食完個身完全無味,值得一讚!!!!👍👍👍