湯•米

Soup And Rice
2021-07-01 843 瀏覽
🌟招牌臭臭鍋(配粉絲) $96配料:臭豆腐, 牛肉片, 台灣貢丸, 鴨血, 滷大腸, 娃娃菜, 炸薯仔, 金針菇, 雲耳, 豆腐, 鵪鶉蛋, 粟米, 炸竹枝, 午餐肉, 少量薯粉臭臭鍋個湯底越滾越香, 好惹味🤤 而且個香臭味都幾易入口, 配料份量好足小編覺得佢個臭豆腐同滷大腸都幾好食, D粉絲索嗮濃濃既湯汁, 超正, 好有台灣味道, 呢款小編食完都會想Encore👍🏻🌟香辣牛肉鍋 (配粉絲)$94配料:牛肉片, 芽菜, 娃娃菜, 雲耳, 金針菇, 鮮冬菇, 豆腐, 粟米, 炸竹枝, 香菜, 鳴門卷, 炸魚皮, 炸薯仔,午餐肉, 少量薯粉呢款個湯底比較辣🤣但越食越上癮🤤牛肉片份量都好多而味道就正正常常,無咩特別🤔配料比臭臭鍋少但都夠食,同樣, D粉絲吸收晒個麻辣湯底既精華,爽口又惹味😋🌟芝士四季茶 (午市跟餐+$15)+15 蚊就有一杯好大杯既芝士四季茶,小編覺得幾抵👍🏻佢個芝士奶蓋算濃厚, 四季春茶味都幾濃, 甜度適中, 整體黎講都幾Fresh, 味道唔錯🤣🤣
🌟招牌臭臭鍋(配粉絲) $96
配料:

🌟香辣牛肉鍋 (配粉絲)$94
配料:

🌟芝士四季茶 (午市跟餐+$15)