2020-10-27 472 瀏覽
//Know ur wondering why I been calling Like I got Ulterior motives I know we didn't end this so good But u know we had something so good So I'm wondering//I am missing you. 我同M先生雖然唔係識咗好耐,但大家都好似有一種一見如故嘅感覺。有時又會喺度諗我冇咗佢得唔得,反之亦然。一直以來我哋都會喺市區見面,因為比較方便。但今日太掛住佢啦,所以就去咗屋企附近-聯和墟。小弟真係好少會去聯和墟,通常坐東鐵都係去中國,而聯和墟更加要喺粉嶺火車站轉車所以就更加少機會接觸到呢個地方,但發現原來呢個地方因為冇地鐵,相對上比較偏遠,但就充滿着濃濃嘅人情味。呢間北區日本小店m先生都未食過,但由於午餐實在太抵食啦,而且食物質素都唔錯所以就選擇咗喺呢度試午餐。雜錦魚生定食:魚生大大塊而且厚切,當中包括三文魚三片、油甘魚一片、池魚一片、帶子同一隻極大赤蝦。睇得出誠意十足,好似赤蝦嘅size都係超級大,睇得出係落重本嘅~!指定食都會包括左沙律小食
So I'm wondering//

I am missing you.

指定食都會包括左沙律小食同一個燉蛋。

而烏冬壽司定食就更加豐富:當中已經包括左兩件卷物同五件壽司
仲有個牛肉烏冬,小食,沙律,麵豉湯,同埋燉蛋

總括而言:小店價格十分合理,而且十分高質,分量亦超級大份,值得推介!