2018-05-06
幾位女士又約埋整頭。由有太陽整到太陽下山,個個都坐到好餓。就話要豪一豪,打邊爐。上網search 左鍋先生見到冇食評就話去做白老鼠,係傾傾講講其中係髪型師先生同助手話試過好好食👍🏻👍🏻上到去,拿拿臨揀湯底,叫左個鮑魚雞煲,就揀野食。老闆話會有刺身拼盤,海鮮拼盤,菜籃同丸拼盤加牛肉先,等我地食完先再睇下要加咩!服務超周到,野食都黎得好快,最重要老闆超nice,我地係到selfie佢又係後邊攝入😝😝魚生款類唔多,不過好新鮮好肥美,可以encore鮑魚雞煲有三隻唔細鮑魚(應該跟人頭比)雞煲有少少辣但唔濃,有埋豬皮好好味海鮮拼盤有聖子,蜆,魚,蝦,仲有個大貝殼唔知叫乜。樣樣都超新鮮,真係好好食牛肉係有雪花既靚肉,唔識形容。總之唔渣😝之後另加款色唔少,最值得推介既係豬潤,真係粉紅色睇都知係新鮮唔苦,無得頂👅👅$300位話平唔平既任食火鍋但我地已經決定下次再叫成班friend黎食😍同場隔離枱個幾位先生聽到佢話連續黎左3幾位女士又約埋整頭。由有太陽整到太陽下山,個個都坐到好餓。就話要豪一豪,打邊爐。上網search 左鍋先生見到冇食評就話去做白老鼠,係傾傾講講其中係髪型師先生同助手話試過好好食👍🏻👍
魚生款類唔多,不過好新鮮好肥美,可以encore
牛肉係有雪花既靚肉,唔識形容。總之唔渣😝
同場隔離枱個幾位先生聽到佢話連續黎左3幾位女士又約埋整頭。由有太陽整到太陽下山,個個都坐到好餓。就話要豪一豪,打邊爐。上網search 左鍋先生見到冇食評就話去做白老鼠,係傾傾講講其中係髪型師先生同助手話試過好好食👍🏻👍🏻
魚生款類唔多,不過好新鮮好肥美,可以encore
牛肉係有雪花既靚肉,唔識形容。總之唔渣😝
同日,食小菜,雞煲,打邊爐😄😄😄