2022-02-23 362 瀏覽
雖然之前已寫過一次呢度嘅食評,再來一次都忍不住要寫多篇,今次講嘅係佢嘅服務,真係5星級水準,後生仔有前途,疫情過後老細真係要加佢人工!!20/2下午1:00再次到來佬食佢嘅brunch,由於前菜小食係任食任,我地一行三人餓鬼投胎,當然唔放過狂叫,因為食物真係好有水準,一次叫6個湯佢都唔會好似有d餐廳咁覺得你地叫得多,比面色你睇,對食物又會細心講解,三個人之中只有我叫田螺,我叫一份,佢都會提我,有禮貌地話,一份得一粒,可叫多幾份wor,最後我一個人叫了3份。收碟又一家問過你先收,放低食物又會同你講係咩,水亦會自動幫你酙,。基本上成個樓面得佢一個,又落單又上菜,又埋單又執碟一腳踢,無怨言,keep住有禮貌,又會巡下睇下其他檯有咩需要,雖然話疫情客唔多,但亦好多人係無心機做,佢比得呢個水準service,我很讚賞!!
  • 周未及假日brunch