餐廳: Shack Tapazaka
資訊:

2019-02-12 804 瀏覽
超高級酒吧!本身之前來飲野食過佢啲食物覺得幾好食既,諗住再黎齋食野算,入到去睇menu,之後order, 點知唔叫唔知把幾火🔥🔥🔥,叫完野之後個waiter 話每人最少叫一杯drink,fine 無問題啦,但本身果日就唔係好想飲酒齋食野,咁諗住叫枝水算啦,佢同我講得樽裝水,都算喇,不過樽裝水收78蚊一枝,我心諗其實我都係想食野姐,我去fine dinner唔會收我依個價啦,78蚊一枝Bonaqua喎,街邊賣5蚊枝,賣貴15倍價錢,洗唔洗呀,我fine dinner 叫枝Perrier 都係60蚊左右啦。人地外國入貨都賣平過你本地入貨呀,之後個waiter 見我地未叫野飲,就好好服務咁每幾分鐘係我後面問想飲啲咩?我本身叫野食都叫左幾百蚊,過曬佢啲酒錢啦,仲係到執着個一兩杯野飲,原本仲想叫多幾樣野食,比佢問到無心情。俾過建議其實可以set minimum charge,例如最低消費100蚊一位,好過一人最少叫一杯野飲,唔係人人日日都想飲酒!本身啲野食價錢都唔係平!可以考慮下。