2019-01-12 138 瀏覽
呢間餐廳嘅環境好有日本feel,成個dinner嘅過程我都好enjoy!白身魚海膽卷係必試,佢落得妳足料,好多海膽包咗喺入面,成啖食落去,啖啖海膽鮮味。佢同白身魚嘅口感都好配合。呢個係黑鱸魚刺身平時好少可以食到,黎呢度就一定要試下,由於佢好厚身,所以食落去有一定嘅咬感,佢層魚皮都幾香口。赤雞香味燒都燒得好好味,首先雞本身已經好嫩滑, 而且佢層皮燒得好脆口,配埋嫩滑嘅雞的口感就唔錯。豚角燒同埋關東煮一齊嚟食就最好不過。冬天暖笠笠,食呢啲暖暖地嘅嘅嘢真係好開胃, 而且佢分量都幾多,好夠飽肚。總括黎講,呢間日本餐廳好值得去,服務當然好好,最欣賞佢嘅就係無論環境定係食物嘅味道都好地道。