2022-05-20 613 瀏覽
再次黎天龍軒飲茶1. 雞絲粉皮好食,啲粉皮好滑係透明同比較有彈性,同平時出邊有啲唔同,個隻都較得好,俾多兜汁我地,話唔够味可以再落,我食得咁重口味,當然落曬,就算落曬都唔咸👍2. 個炸卷好食,甜甜地又熱辣辣。3. 蝦餃好食,平時食點心好少食,但今次嘅蝦餃好鮮甜,彈口我諗最起碼要喇。4. 叉燒包啲餡好多,一個已經好飽,一樣用豚肉做餡,我覺得個叉燒包係今次最好食嘅。5. 佢個招牌黑豚肉叉燒,出奇價錢唔算貴,叫得招牌都唔差,只係個叉燒包仲好味,味道相似,因為都係叉燒同一隻味,個包多佐層酥皮,口感再好啲。6. 蟹盖,好食但都係唐閣嘅蟹盖最好食。其實係呢啲餐廳嘅野食都唔差,服務環境都好,間唔中食下都可以,經常就唔值。
再次黎天龍軒飲茶

2. 個炸卷好食,甜甜地又熱辣辣。

6. 蟹盖,好食但都係唐閣嘅蟹盖最好食。