2021-04-25 1539 瀏覽
今日趁着星期日,梗係同屋企人過嚟搵間高質嘅中菜廳,舒舒服服咁樣享受我美好嘅週末啦,上網比我見到依間餐廳人氣好高出名嘢食好味、服務好,於是帶埋屋企人一齊過嚟試吓,估唔到真係有意外嘅驚喜💕🤩一嚟到裝修好靚,裝修好高貴莊重😍而且環境超級乾淨,服務態度仲要超級好!嘢食都勁高質,頭盤叫咗兩個,一個係胡麻茄子🍆茄子同埋芝麻醬嘅味道好夾,茄子超級脆口,健康又開胃😛另一個係川味手撕雞估唔到可以喺度食到正宗嘅川味,手撕雞肉質好滑,仲要搞追到秘製嘅川味張,開胃又過癮,不過真係有少少辣㗎😚仲有精選老火湯老火湯不得不讚,勁足料!裏面有馬蹄、好甜嘅蘿蔔鳳梨咕嚕肉配炸雲吞必食!咕嚕肉肉質鮮嫩,酸酸甜甜,加埋炸雲吞脆卜卜👍🏻鮮淮山炒和牛我牛都係肉質好滑,炒得好香,好有獲氣!仲送咗兩碗絲苗白飯甜品係桂花雪梨燉蘆薈最後甜品先正,甜甜地嘅桂花雪梨,超級清熱,仲要好健康,仲落咗勁多蘆薈,呢個價錢有咁高享受嘅服務,真係好抵😍

嘢食都勁高質,頭盤叫咗兩個,一個係胡麻茄子🍆

茄子同埋芝麻醬嘅味道好夾,茄子超級脆口,健康又開胃😛

另一個係川味手撕雞

仲有精選老火湯
老火湯不得不讚,勁足料!裏面有馬蹄、好甜嘅蘿蔔

鳳梨咕嚕肉配炸雲吞
必食!咕嚕肉肉質鮮嫩,酸酸甜甜,加埋炸雲吞脆卜卜👍🏻

鮮淮山炒和牛
我牛都係肉質好滑,炒得好香,好有獲氣!

仲送咗兩碗絲苗白飯
甜品係桂花雪梨燉蘆薈