2018-11-17 242 瀏覽
認識低調高手雞蛋仔因爲chef lemon, 有明星加持又未必係最好嫁嘛,所以平日少過海嘅我一直都無幫襯過佢🤫 不過今日一試難忘,第日應該大把機會過筲箕灣搵食🤡🤡不過的確要有心理準備....係排隊嘅準備🆘一底雞蛋仔由俾錢到擺落口都要等35分鐘七個字先食到嫁😏不過兩口子傾住計selfie下,呢個天氣又涼風吹送,排隊嘅時間都算唔經唔覺嘅😂😏食完之後覺得係值得等嘅!應該係我食過最脆嘅雞蛋仔,不過入面蛋漿唔夠多,所以無煙靭嘅口感,如果可以足料d就無得彈🙌🏻呢方面就大澳炭燒個間做得好d🤫🤫但難得地都食到有濃濃嘅蛋香,所以絕對係可以encore嘅!👻食完好味雞蛋仔,低調高手又成功成為左我私心口袋推介之一喇🌻

不過的確要有心理準備....係排隊嘅準備🆘

原味雞蛋仔