2K
2015-12-01 914 瀏覽
燒肉切雞雙併例牌,中伏喇!切雞全部都係雞翼囉,仲醃得太咸添!肉質硬實實,欠彈性欠鮮味,完全唔似自家製!燒肉又肥又咸又硬,死實既質感、死屍既味道,毫無生氣。同上次既五層樓差天共地,完全兩樣野黎架!以後叫半隻雞、一碟五層樓,哼!浪費左我個寶貴 quota!避風塘炒海中蝦,HKD120 有十幾隻咁多,隻隻炸得香脆,連殼食卜卜脆,微辣惹味。游水蝦蝦肉又鮮又彈、帶香帶甜,夠新鮮點會唔好食!游水生魚兩食,質幾重生魚大大條,即叫即劏游水生魚,起球炒韮菜花、頭骨腩滾芥菜豆腐湯,只需 HKD110乍!生魚球腍得黎有咬口,滑溜多汁,鮮味震撼,好明顯有做開 gym。最衰係韮菜花有渣囉,而且炒老左,味道合格。生魚頭骨腩滾芥菜豆腐湯,滾湯既頭骨腩肉質堅彈堅嫩,點一點生抽,每吋都比我啜得乾乾淨淨。魚菜湯好好飲,不腥不嗅,估你唔到,有驚喜。游水生魚兩食同避風塘炒中蝦非常抵食,價錢合理又好味,推介!

游水生魚兩食同避風塘炒中蝦非常抵食,價錢合理又好味,推介!

燒肉切雞雙併例牌
避風塘炒海中蝦