Café Circles

餐廳: Café Circles
優惠: 於此國泰夥伴餐廳用餐賺里 !
條款及細則:
須受其他國泰條款及細則約束。
資訊:

資訊:

2018-09-08 3140 瀏覽
今晚收工慶祝媽媽生日去左荃灣如心酒店食自助餐一早book左位 $428/head都唔算太貴而且信用卡仲有7折食物款式比想像中多 質素都幾高呢到只係攞熟食既位置仲有沙律海鮮吧甜品飲品區同埋麵食、西冷、羊肶既位置先食左海鮮先樣樣都好新鮮色澤鮮豔 食落有淡淡既海水味長腳蟹表現都唔錯裡面都幾多蟹肉仲有鏡頭外既小龍蝦同扇貝款式齊全各款刺身~三文魚北極貝鮮蝦等等雖然唔似其他酒店專人即場切開但廚房refill得好快食落都好新鮮鮮甜7點鐘既時候仲會推出焗蠔都好多人排隊去攞好快就搶購一空大家記住唔好掛住食 夠鐘就出去攞(雖然之後都有第二輪)焗蠔真係好大隻蠔都焗得幾香口芝士味濃 但又唔會蓋過蠔既鮮味每人都會送半隻龍蝦加鵝肝擺盤擺得好靚鵝肝食落去味道超濃郁 配多士食唔會覺得太過油膩食完成個口腔都充斥住香味正!龍蝦份量都唔細有好多蝦膏同蝦肉食落好新鮮用芝士焗過 味道更香濃唔錯!中西餐湯都有個人比較鐘意呢個南瓜湯好飲到飲左2碗南瓜打得好綿好滑同忌廉完美配合各款熱食焗蟹蓋 裡面有大量蟹肉 再用洋蔥紅青椒同芝士一齊焗食落味道豐富 口感都好rich燒味表現都幾好 脆皮燒肉 叉燒都幾香甜另外泰式既各樣小食都幾驚喜當中蝦
今晚收工慶祝媽媽生日
食物款式比想像中多 質素都幾高

呢到只係攞熟食既位置
仲有沙律海鮮吧
甜品飲品區

同埋麵食、西冷、羊肶既位置

先食左海鮮先

7點鐘既時候仲會推出焗蠔
都好多人排隊去攞
好快就搶購一空
大家記住唔好掛住食 夠鐘就出去攞
(雖然之後都有第二輪)
焗蠔真係好大隻

朱古力、咖啡同雲妮拿3種口味
朱古力is always my favourite
而且細細盒 可以試多幾種味道
最後飲埋杯咖啡 係用咖啡機同咖啡豆整既咖啡 好好飲
超級滿足既一餐!