2020-08-18 1043 瀏覽
朋友介紹呢間小店,由於只提供外賣,所以要遇啱回家路程才可以試試。環境:街坊小店,清潔;店外在bar 枱應該是立食用途服務:正常有禮貌、回答問題清晰、出餐時間快食物:我見到午餐定食包括主食角切魚生飯+小食+飲品 $68,便order 呢個,付款時是$45,我好驚訝便問為什麼,收銀姐姐話宜家賣抗疫午餐,不包括小食會平啲,當刻我ok, 因為我唔需要小食。在等待期間我認真看看那裏寫抗疫午餐,最終搵唔到(當然我好盲嘅,搵到麻煩影張相俾我😅)講返個魚生飯,材料新鮮份量多,放左隻甜蝦及大葉令到外賣嘅賣相加分,由於$45連飲品,我接受佢個飯係煮得麻麻地,但係俾壽司飯我好開心,而且份量正常,無因為$45而俾細碗飯。另外飲品有Coke plus 選擇而唔係Coke zéro, 我覺得好聰明,因為plus 嘅其中一個賣點係減慢糖份吸收,好配合食飯。我本人係最唔鐘意zero, Diet Coke 又已經在香港食市絕跡,所以我今餐配coke plus 食得好開心。總結,會再反兜,試吓其他野😋😋😋
環境:街坊小店,清潔;店外在bar 枱應該是立食用途
服務:正常有禮貌、回答問題清晰、出餐時間快
總結,會再反兜,試吓其他野😋😋😋