2022-06-17 112 瀏覽
朋友係生酮飲食者,已經好耐無食普通生日蛋糕,佢生日無理由買個蛋糕影相吹蠟燭然後睇住我哋食架嘛 🤣🤣 好彩資訊發達年代花啲時間上網就揾到好嘢 😍有好幾間網店都有提供生酮蛋糕,大部份都要預早幾日訂,其實 Royal Delights 都要 3 日前訂,我星期一試網上訂但趕唔切星期三攞,即管打電話去問問,接電話位梁小姐幫我問完話師傅做到星期三攞,叫我網上照訂然後 remark 返,佢會幫我改 👍👍👍個蛋糕造形好可愛得意,食完飯到切蛋糕環節,壽星女仲話佢唔食得蛋糕唔記得叫我哋唔好安排,話佢知訂咗個生酮蛋糕比佢,佢即刻心心眼 😍😍😍大家見到個蛋糕都比佢造形吸引,雖然已經飽到捧住個肚,都要試吓味道,大家都覺得正,壽星女仲打包咗半個走,因為佢有食得嘅蛋糕啦 🤣🤣😍

Keto Strawberry Choco Mousse Cake
外賣自取