2018-06-26 30 瀏覽
今日放工happy hour 🎉🎉朋友帶我黎到出名既地方「蘭桂坊」當然黎到老蘭 大家只會諗 酒 酒 酒🍺🍻🥂🍾原來老蘭既美食一樣都好出名今次揀左一間食漢堡飽既餐廳唔好以為食漢堡飽好兒戲 實際要整得好食都好難💪🏻佢地既漢堡係採用美國牛肉製造 因為係open kitchen 既關係 可以見到自己所點選既漢堡「即叫即製」坐位係high chair既關係 好適合朋友 情侶 談心或聚會好多款漢堡可以選擇 花多眼亂😫朋友揀左「牛魔王漢堡」肉汁緊緊鎖實 安格期牛肉漢堡扒外保持中間嫩紅 牛味好濃我就揀左「經典漢堡」肉質同樣細嫩 好適合女仔 食完仲可以留到胃口食小食👍🏻有漢堡 又點少得小食呢炸薯條配芝士粉 🧀🧀薯條都係即叫即炸 外脆內軟 配合野味香濃芝士粉 食到停唔到口🍽🍽再叫多個炸魷魚炸到岩岩好 魷魚一D都唔會韌飲品方面 大家揀左「自家製清甜檸檬汁」左同「特製檸檬紅茶」右好特別 好多自家特製飲品左者 清甜 帶點微酸 好清新右者 有別坊間既檸檬茶 檸檬味清甜 但同時茶味濃厚 😀
今日放工happy hour 🎉🎉
朋友帶我黎到出名既地方「蘭桂坊」
當然黎到老蘭 大家只會諗 酒 酒 酒🍺🍻🥂🍾
原來老蘭既美食一樣都好出名
今次揀左一間食漢堡飽既餐廳

唔好以為食漢堡飽好兒戲 實際要整得好食都好難💪🏻

好多款漢堡可以選擇 花多眼亂😫

朋友揀左「牛魔王漢堡」

肉汁緊緊鎖實 安格期牛肉漢堡扒外保持中間嫩紅 牛味好濃
牛魔王漢堡

我就揀左「經典漢堡」
肉質同樣細嫩 好適合女仔 食完仲可以留到胃口食小食👍🏻
經典漢堡