2020-06-26 25 瀏覽
位於深水埗的『Burgerman』 佢地出名#Handmade #burger聽聞佢地個意粉都幾好味 尤其係肉醬意粉 〔期間限定〕 所以我今次無試到🥺黑松露和牛漢堡 $98 加炒蛋 $8 配套餐 $20肉汁豐富🥰切開漢堡嘅時候啲汁流晒出嚟🤤增加左食慾食落都好juicy💦黑松露醬味道都好唔錯 唔會比和牛的香味掩蓋哂加埋隻流心蛋💕一切落去就feel到好有心咁去整 味道幾夾到薯條的部分 係香脆乾身又唔油膩 加埋有少少的秘製粉 食落超match😻 和牛漢堡 $78 加炒蛋 $8 呢個係平價之選👍🏻 同黑松露和牛漢堡分別唔大 肉汁都非常豐富💋而且店家為咗唔好太過單調 喺上面加咗啲脆脆👅不得不提 個芝士係可以拉到絲🥳仲有個包 都好有心思炸到外脆內軟 有啲似豬仔包 超好食🤤水牛雞翼 $38個人覺得雞翼麻麻,除非你好鍾意食雞翼,如果唔係可以唔使叫!P.S 身為吃貨的我,有個小tips同大家分享這個小店子只收現金,要同女朋友去食的男士 記得要㩒錢先😉

黑松露和牛漢堡 $98 加炒蛋 $8 配套餐 $20
肉汁豐富🥰切開漢堡嘅時候啲汁流晒出嚟🤤增加左食慾
加埋隻流心蛋💕一切落去就feel到好有心咁去整 味道幾夾

和牛漢堡 $78 加炒蛋 $8
而且店家為咗唔好太過單調 喺上面加咗啲脆脆👅
不得不提 個芝士係可以拉到絲🥳
仲有個包 都好有心思炸到外脆內軟 有啲似豬仔包 超好食🤤

水牛雞翼 $38
個人覺得雞翼麻麻,除非你好鍾意食雞翼,如果唔係可以唔使叫!

P.S 身為吃貨的我,有個小tips同大家分享
這個小店子只收現金,要同女朋友去食的男士 記得要㩒錢先😉
  • 黑松露和牛漢堡