2020-02-12 288 瀏覽
傳聞呢間舖頭成日都要排隊,朋友話佢成功訂枱就決定過嚟食。地方較淺窄,所以同隔離枱嘅距離未必好遠 但都坐得舒服 (樓底高)一睇餐牌會覺得有啲偏貴,set lunch大約係$80-90不等,包一杯飲品。點了“紅咖哩刁草青口意粉”及加 $6轉Flat white. (有得揀咖啡豆)一上枱,賣相好得!一洗最近頹氣 😍(其實平時好少食青口,好怕好實肉嘅青口,但今日唔知點解會點🤣🤣)意粉硬度偏硬,但我接受到,有咬口🤣 (朋友話再軟身少少會更perfect)青口有一塊焗過芝士“痴”住,好香濃芝士味😍😍 芝士控表示很喜歡😍😍 紅咖哩醬配意粉都幾夾,微辣 (好微,唔太食到辣嘅都應該接受到)好開胃。一碟有三大粒青口,好豐富,相信男士都好夠食👍👍Flat white 望落好厚身,好好味😋😋其實我好鍾意食all day breakfast同Benedict, 不過價錢有啲不合如意,就轉食意粉,估唔到係禁驚喜😍😍😍要encore 吖
傳聞呢間舖頭成日都要排隊,朋友話佢成功訂枱就決定過嚟食。

嘅紅咖哩刁草青口意粉

一上枱,賣相好得!一洗最近頹氣 😍

一碟有三大粒青口,好豐富,相信男士都好夠食👍👍

Flat white 望落好厚身,好好味😋😋

要encore 吖

嘅紅咖哩刁草青口意粉