餐廳: 大家樂 (葵涌廣場)
資訊:

2013-06-09 156 瀏覽
本身葵涌廣場入面都有好多唔同既食物選, 行了一圈之後~本身想選樓上既日式薄餅~但經過大家樂, 就比佢既沙o爹牛肉意吸引住!!!結果我地一行2人, 點左2個tea set: 沙o爹牛肉意+ 蒜蓉包+ 吉列豬扒 & 燒雞翼+ 芝士腸仔多士估唔到~佢地個沙o爹牛肉意煮得好有水準~成碟都好有沙o爹牛肉味~~~真係茶記個隻味~~此外~佢地個意粉唔係發脹晒~真係整得好好~10個like!!! 唯一唔好既~就係牛肉分量太少啦另外~蒜蓉包+吉列豬扒都煮得幾有水準~好食~依個餐~我覺得好過唔少茶記呢!至於朋友既燒雞翼+ 芝士腸仔多士, 我都有試過~味道都一樣好~特別係個多士~比想像中更好食呢!今次d野全部都好好食~估唔到水準咁好, 完全係值得推介! =]
沙o爹牛肉意, 蒜蓉包, 吉列豬扒
另外~蒜蓉包+吉列豬扒都煮得幾有水準~好食~
依個餐~我覺得好過唔少茶記呢!
雞翼, 芝士腸仔多士

沙o爹牛肉意, 蒜蓉包, 吉列豬扒