🌸一風堂周圍都有,但係小編好似都淨係食過兩次,而且無咩記憶點,今次食返又覺得幾經濟實惠,係尖沙咀打工仔嘅𝐥𝐮𝐧𝐜𝐡選擇之一🥳-𝐅𝐨𝐨𝐝 𝐑𝐞𝐯𝐢𝐞𝐰 食評 🍜 赤丸新味 $𝟔𝟒呢個價錢,味道可以話係唔錯,麵質彈牙,冇鹼水味👍🏻小編揀左炙燒卷腩叉燒,叉燒好香,肥瘦各半🙆🏻‍♀️湯底係豬骨湯底,另外配上紅味噌,有好輕微嘅香辣🤏🏻可以見到湯底用豬肥膏熬製,好香濃,不過小編覺得湯底太肥,唔適合減肥人士食用🫢-呢個價錢嘅𝐥𝐮𝐧𝐜𝐡黎講,一風堂性價比算高,對女士黎講呢個份量岩岩好,男士就可能要叫𝐥𝐮𝐧𝐜𝐡 𝐬𝐞𝐭先夠喇🙆🏻‍♀️-📍 一風堂 (新港中心)尖沙咀廣東道30號新港中心210號舖環境:🌸🌸🌸味道:🌸🌸🌸🌸服務:🌸🌸🌸衛生:🌸🌸🌸性價比:🌸🌸🌸-#hkfoodie #foodbitxh #foodbitxh_tst #hkeat #hkig #hkfood #hkgirl #香港美食 #instafood #hkfoodblogger #打卡美食 #instamood #hzentre #慢活 #香港好去處 #尖沙咀美食 #打卡餐廳 #相機食先 #海港城美食 #香港美食指南 #香港美食日記 #
🌸
𝐅𝐨𝐨𝐝 𝐑𝐞𝐯𝐢𝐞𝐰 食評
🍜 赤丸新味 $𝟔𝟒
📍 一風堂 (新港中心)
尖沙咀廣東道30號新港中心210號舖

環境:🌸🌸🌸
味道:🌸🌸🌸🌸
服務:🌸🌸🌸
衛生:🌸🌸🌸
性價比:🌸🌸🌸
#hkfoodie #foodbitxh #foodbitxh_tst #hkeat #hkig #hkfood #hkgirl #香港美食 #instafood #hkfoodblogger #打卡美食 #instamood #hzentre #慢活 #香港好去處 #尖沙咀美食 #打卡餐廳 #相機食先 #海港城美食 #香港美食指南 #香港美食日記 #香港美食推介#香港 #尖沙咀餐廳 #尖沙咀餐廳推介 #香港拉麵 #一風堂 #米芝蓮推介 #香港拉麵關注組 #新港中心