🌸《Bingo & Cook x ChumChumMi · 韓式餐廳 · 尖沙咀》-𝐅𝐨𝐨𝐝 𝐑𝐞𝐯𝐢𝐞𝐰 食評 🐷Medium Korean Pork BBQ set $420本身想叫大套餐🫢但係店員話中size套餐二人份量其實岩岩好😂所以就叫左中size套餐🫢上左菜之後就覺得好彩無叫大size套餐,因為中size套餐都真係好大份啊❗️好抵食😝有五花肉、豬肩肉同豬排肉🥳另外有泡菜附送,鐘意食味道濃/辣可以加泡菜去燒,係另一種食法,推薦🤩❗️-🦀醬油蟹 Soy Marinated Crab $270@1對於醬油蟹無特別深印象,即使小編去過韓國食醬油蟹,都無話覺得特別好食🫢但係今日黎到呢間餐廳,有小驚喜🙆🏻‍♀️醬油蟹好肥美大隻,好多肉同膏🤩而且餐廳嘅調味唔會過咸,偏甜,岩曬香港人口味❗️蟹殼撈白飯真係無得彈💖-📍 Bingo & Cook x ChumChumMi@bingoncook_tst 尖沙咀麼地道37-41號港匯廣場17-20 & 31-34地下Shop 17-20 & 31-34, G/F ,FHP Shopping Centre ,37-41 Mody Road, Tsim Sh
🌸

𝐅𝐨𝐨𝐝 𝐑𝐞𝐯𝐢𝐞𝐰 食評

📍 Bingo & Cook x ChumChumMi
@bingoncook_tst
Shop 17-20 & 31-34, G/F ,FHP Shopping Centre ,37-41 Mody Road, Tsim Sha Tsui

環境:🌸🌸🌸🌸
味道:🌸🌸🌸🌸🌸
服務:🌸🌸🌸🌸🌸
衛生:🌸🌸🌸🌸
性價比:🌸🌸🌸🌸🌸

Revisit:💖
#hkfoodie #foodbitxh #foodbitxh_cwb #hkeat #hkig #hkfood #hkgirl #香港美食 #instafood #hkfoodblogger #打卡美食 #instamood #香港好去處 #打卡餐廳 #相機食先 #香港美食指南 #香港美食日記 #香港美食推介 #香港打卡 #餐廳推介#假日好去處 #香港必吃 #香港美食 #香港好去處 #香港探店 #香港旅遊攻略 #尖沙咀美食 #尖沙咀黃店 #尖沙咀好去處 #尖沙咀韓國餐廳 #尖沙咀韓國菜 #尖沙咀韓國街