2021-03-23 87 瀏覽
🤎Burger Joys🤎有一段時間,我同男朋友每2星期就去食一次,食過咁多間burger,呢間都算係私心之選。首先佢嘅牛肉係用上USDA美國優質黑安格斯牛肉製成,再加紅酒斲牛油烹製,超級香,同真係新鮮啲。成日都好想去佢新開個間Lucky Smash,唔知有冇人試過呢?🥺🤍 Cheese Burger $109佢Single burger $99,加多塊cheese就要$109,不過我覺得食burger點都要加芝士嘅🤍Signature double cheese burger $139呢個咁大個當然係男朋友食啦🙊佢每次食完都超級滿足🤍Combo $41-Soft drinks or 1/2pint beer-regular fries通常我地都會叫sweet potato fries/tater tots!!!即係薯堡,好好食!佢個truffle fries就不了喇🙈🙈🙈佢個洋蔥圈都可以一試當然價錢都係屬於中上,但其實自己覺得呢間好食過Honbo🙈
🤎Burger Joys🤎

🤍 Cheese Burger $109

呢個咁大個當然係男朋友食啦🙊佢每次食完都超級滿足

🤍Combo $41
-Soft drinks or 1/2pint beer
-regular fries

當然價錢都係屬於中上,但其實自己覺得呢間好食過Honbo🙈