2008-06-13
幫 襯 澳 洲 牛 奶 公 司 嘅 朋 友 唔 係 為 咗 食 裝 修 、食 坐 得 舒 服 、食 service . . . 而 係 為 咗 食 嗰 個 好 多 人 都 成 日 攪 錯 嘅 正 爆 茶 餐 . . . 快 餐 係 無 跟 火 腿 同 湯 意 粉 架!可 能 上 枱 速 度 太 快 ,大 家 當 咗 茶 餐 係 快 餐 囉!有 人 話 啲 伙 記 無 禮 貌 ,我 食 咗 咁 多 年 都 唔 覺 噃!反 而 有 啲 人 食 完 仲 喺 度 霸 住 個 位 慢 慢 打 牙 鉸 、打 PSP 、打 NDS . . . 我 係 伙 記 都 催 你 啦!厚 多 士 真 係 神 奇 ,不 斷 咁 出 都 仍 然 烘 得 好 靚 ,十 年 如 一 日 熱 辣 辣 上 枱 ,咬 落 外 脆 內 軟 好 好 味。 火 腿 炒 蛋 人 人 讚 ,皆 因 啲 蛋 加 咗 鮮 奶 去 炒 同 只 炒 至 半 熟 ,所 以 食 落 勁 滑 溜 囉 !雞 蛋 炒 到 熟 晒 就 唔 好 食 架 啦! 大 家 以 為 叉 燒 通 粉 或 湯 意 粉 無 乜 特 別 ,但 其 實 個

大 家 以 為 叉 燒 通 粉 或 湯 意 粉 無 乜 特 別 ,但 其 實 個 湯 底 係 金 寶 湯 嚟 架!

橙 汁 鮮 奶 味 道 係 幾 特 別 ,我 嚟 親 都 會 欴。

凍 奶 茶 . . . 茶 夠 香 、奶 夠 滑 ,如 果 大 杯 啲 就 好 啦!
係茶餐係快餐
火腿炒蛋